Carnaval vieren met een Hollands tintje

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Carnaval vieren met een Hollands tintje

Carnaval komt er weer aan en dat betekend dat het tijd wordt om u hiervoor klaar te maken. U kunt zich uiteraard verkleden in de meest gekke kledij, het is echter ook een ontzettend leuk idee om gekleed te gaan in traditioneel Hollandse kleding of om hiervan een aantal accessoires toe te voegen aan uw feestkleding. In ons assortiment hebben wij de perfecte items die uw Hollandse outfit helemaal klaarmaken voor carnaval. Het zijn kleine aanpassingen die de kleding een geheel maakt. Deze leuke accessoires mogen niet ontbreken! Bent u al benieuwd wat dit is? Lees dan verder en ontdek wat dit allemaal is.

Leuke kleine dasklompjes

Dit is een klein detail wat de kleding die u draagt direct een stuk leuker maakt. Dasklompjes zijn uiteraard niet bedoeld om te gebruiken met een stropdas zoals die vandaag de dag veel gedragen wordt. Hiermee prikt u een gaatje in uw boerenzakdoek waardoor deze netjes op zijn plek om uw nek blijft zitten. De boerenzakdoek in combinatie met een leuk dasklompje veranderd een carnavalsoutfit al heel veel. Uw traditioneel Hollandse look wordt direct een stuk geloofwaardiger. De kleine dasklompjes mogen dus echt niet missen bij uw carnavalsoutfit. Er zijn erg veel verschillende varianten verkrijgbaar zodat u het klompje perfect kunt laten passen bij de rest.

Het tweede accessoire wat echt niet mag ontbreken is hierboven al even benoemd. Dit is namelijk de boerenzakdoek. Dit is een onderdeel wat nooit ontbrak. Dit ziet u dan ook terug op veel nostalgische afbeeldingen en beeldjes. Wanneer u ervoor kiest om met carnaval Traditioneel Hollands gekleed te gaan mag de boerenzakdoek niet ontbreken. Zonder deze zakdoek heeft het dasklompje ook geen nut. Er zijn 3 varianten te krijgen in 2 kleuren. Dit kunt u dus mooi laten matchen met uw dasklompje of u kunt juist kiezen voor een dasklompje in een hele andere kleur als uw boerenzakdoek waardoor beide meer opvallen.

Decoreren met broches

Iets waar u misschien niet direct aan zou denken is een broche. Hier hebben wij in onze webwinkel een aantal varianten van allemaal in de vorm van kleine klompjes. U kunt ervoor kiezen om een broche op uw borst te spelden maar het is Carnaval dus het kan eigenlijk niet gek genoeg. U kunt er meerdere op uw blouse prikken of een hoed vol leuke broches dragen. Dit geeft uw kleding een leuk effect en het leuke hiermee is dat u het zo gek kunt maken als u wilt. Tenzij u natuurlijk fan bent van de geliefde uitspraak: Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg! Als dit niet uw geliefde uitspraak is leef u dan lekker uit en doe eens gek, het is natuurlijk niet elke dag carnaval.

Het klaarmaken en extra gek aankleden is een erg leuk onderdeel van carnaval. Wij zouden niet durven zeggen dat dit het leukste deel is maar het is niet onbelangrijk. Om helemaal mee te kunnen gaan in de sfeer van carnaval en op te gaan in de menigte is het een goed idee om eens wat leuks uit de kast te trekken. De Hollandse items waar u zojuist over gelezen heeft kunnen zeker bijdragen aan het hebben van een leuke outfit. Uw traditioneel Hollandse kledij zal er fantastisch uitzien met deze leuke extra's. U vindt al deze leuke carnavals accessoires uiteraard gewoon in ons assortiment. De leukste kleine accessoires om uw traditioneel Hollandse kledij helemaal klaar te maken voor carnaval vindt u in het assortiment van Dehollandseklompenwinkel.nl.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »