Houten bloemen

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Houten bloemen

Bloemdecoratie doet het goed in iedere woning. Vroeger waren droogbloemen erg populair, tegenwoordig veroveren houten bloemen veel interieurs. Houten bloemen blijven altijd goed, verliezen geen blad en zijn gemakkelijk af te stoffen. Bovendien passen ze bij een landelijke, klassieke of moderne inrichting. Mooi om cadeau te krijgen of te geven, u heeft een ruime keus in Hollandse tulpen van hout.

Tulpen uit Holland

Bij het Nederlandse toerisme horen tulpen. De grote tulpenvelden in Zuid-Holland zijn erg bekend. Wilt u het hele jaar door genieten van tulpen, dan hebben we prachtige houten tulpen in ons assortiment. Deze houten bloemen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. U kunt kiezen tussen losse houten bloemen of een compleet boeket. Waar u ook voor kiest, bloemen laten uw interieur stralen.
 

Bij De Hollandse Klompenwinkel zijn we dol op alles wat van Nederlandse bodem komt. De tulp mag hierbij niet ontbreken. We hebben de mooiste houten bloemen voor u geselecteerd, van een tulp op voet tot een aansprekend boeket in uw geliefde kleur.
 

Houten bloemen cadeau geven

Een verjaardag, huwelijk of bijzondere gelegenheid, wat geeft u cadeau? Een bos bloemen is een populair geschenk, helaas kan de ontvanger hier niet lang van genieten. Na een week zijn de bloemen verwerkt, en dat is zonde. Geef eens houten bloemen cadeau, een origineel geschenk met een lange levensduur. We hebben prachtige boeketten houten tulpen, verkrijgbaar in de kleur rood-wit, roze-wit of geel. Bent u op zoek naar een andere kleur, ook deze hebben we in ons assortiment. Van koningsblauw tot romantisch roze, u zegt het met bloemen van hout. Verras hier uw geliefde, een vriend, familielid of zakelijke relatie mee.
 

Losse houten bloemen

De enkele of losse houten bloem staat mooi in een smal vaasje. Op de vensterbank, het dressoir of de salontafel, u vindt bij ons losse bloemen van hout met een lengte van 20 centimeter of 34 centimeter. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zoekt u een compleet geschenk, ook dat vindt u bij De Hollandse klompenwinkel. We hebben houten tulpen in vaas of in een pot, zodat uw geschenk helemaal compleet is. Deze staan ook prachtig in uw eigen interieur, waarbij u de keuze heeft uit een aantal schitterende vazen in Delfts blauw of glazen vaasjes. De tulp in pot bestaat uit een prachtig beschilderde enkele bloem in een aardewerk potje. Het geheel heeft een hoogte van 13 centimeter.
 

Praktische houten bloemen

Bloemen van hout zijn niet alleen decoratief maar kunnen ook erg praktisch zijn. Zo hebben we de houten tulp verwerkt tot flesopener, sleutelhanger of potlood. Dit zijn leuke souvenirs of hebbedingetjes voor jong en oud. Maakt u vaak gebruik van memoblaadjes, hang deze aan de koelkast met onze houten tulpen op een magneet. We zijn erg creatief met houten bloemen, bent u dat ook?
 

We geven u graag nog een laatste tip. Heeft u familieleden of vrienden in het buitenland wonen, dan maakt u deze blij met een puur Hollands geschenk. De houten bloemen zijn eenvoudig te versturen, kunnen tegen een stootje en passen binnen ieder interieur. Als relatiegeschenk doen deze bloemen het altijd goed, ook als magneet of flessenopener.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »