In de herfst met nieuwe tuinklompen

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
In de herfst met nieuwe tuinklompen

O, o, wat hebben we een heerlijke nazomer gehad! Vooral in de maanden september en oktober zijn we getrakteerd op een paar mooie dagen met een warm najaarszonnetje. Maar aan al het goeds komt helaas een eind. Het lekkere weer maakt plaats voor de koudere herfst. Natuurlijk heeft de herfst ook haar charme. We mogen namelijk de kaarsjes binnen weer aansteken en lekker knus op de bank onder een dekentje kruipen. Daarnaast is de natuur ook prachtig in de herfst. De bladeren van de bomen veranderen van kleur en de dennenappels gaan binnenkort weer vallen. Maar, de herfst betekend ook dat u de tuin winterklaar moet maken. Bladeren ruimen, planten snoeien en voor de laatste keer grasmaaien. Tuinklompen zijn daarom een must dit seizoen. Waarom? Lees onze blog!

Wat zijn tuinklompen?

De meeste mensen denken bij tuinklompen misschien aan de standaard houten klompen met leuke afbeeldingen van bloemen en vlinders. Dit is ook niet gek, de meeste boeren droegen hun houten klompen ook in de tuin en de wei. Toch zijn tuinklompen een hele andere soort die verkrijgbaar zijn in verschillende varianten. Bij De Hollandse Klompenwinkel hebben we de Jolly PU klompen. Het grootste verschil tussen de houten klompen en dit model is het materiaal. De Jolly klompen zijn namelijk gemaakt van waterafstotend PU rubber en hebben een antislip zool. Ook hebben de modellen een lage instap zodat ze heel gemakkelijk aan- en uitgetrokken kunnen worden. Het is dan ook niet gek dat de tuinklompen super populair zijn. De schoenen zijn niet alleen ideaal voor in de tuin, maar ook als u bijvoorbeeld even de vuilnis buiten wilt zetten.

Waarom moet u deze herfst nieuwe tuinklompen hebben?

We hadden het er al even over, nu de herfst zijn intrede doet is het ook de hoogste tijd om de tuin winterklaar te maken. En u weet wat ze zeggen: een goede voorbereiding is het halve werk! Begin daarom met goede kleding en schoenen. De tuinklompen zijn echt ideaal om lekker mee te gaan tuinieren. We gaven al aan dat ze gemaakt zijn van rubber en een antislip zool hebben. U kunt dus minder snel uitglijden in bijvoorbeeld de modder en de schoenen zijn gemakkelijk schoon te maken. Maar er is meer. De Jolly klompen zijn licht van gewicht, flexibel en hebben een orthopedisch gevormd voetbed. Hierdoor zullen ze geen belemmering zijn tijdens het tuinieren en kunt u profiteren van een optimaal loopcomfort.

Lang genieten van uw tuinklompen

Tuinklompen zijn echte gebruiksvoorwerpen. U zit dus niet te wachten op klompen die niet tegen een stootje kunnen of snel kapot zijn. Zeker als u vaak in tuin werkt moeten u schoenen stevig zijn. Gelukkig hoeft u zich daar geen zorgen over te maken als u kiest voor de Jolly klompen. De tuinklompen zijn namelijk slijtvast waardoor ze lang meegaan. De binnenzool is bovendien uitneembaar waardoor ze ook in het wasmachine op een lage temperatuur gewassen kunnen worden. De tuinklompen van Jolly staan dus garant voor droge voeten, lang plezier en schone voeten.

Koop de Jolly tuinklompen online!

Bij De Hollandse Klompenwinkel zijn we helemaal weg van de Jolly klompen. Ze zijn handig, zitten lekker, bieden veel comfort en gaan lang mee. Het model is niet alleen uitermate geschikt om mee te tuinieren. Klusjes uitvoeren in- en om het huis, naar de camping, even met de hond lopen of een bakje koffie drinken bij de buurvrouw. Wat u ook gaat doen, de Jolly klompen schiet u gemakkelijk even aan. Als we u overtuigd hebben kunt u de tuinklompen gemakkelijk online bestellen via onze webshop. Wij bezorgen uw pakketje snel thuis zodat u direct de tuin in kunt!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »