Manicure setjes met een Hollands tintje

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Manicure setjes met een Hollands tintje

Wat zijn nou echt typische Hollandse producten? Vaak komen we niet verder dan kaas, Delftsblauw, tulpen, klompen en molens. Maar wist u dat een manicure setje ook echt Hollands kan zijn? Met leuke afbeeldingen van verschillende Hollandse schoonheden en producten wordt een simpel en saai setje direct een leuk en vrolijk cadeau. Bovendien is een manicure setje met Hollands tintje harstikke handig! U neem ze namelijk heel gemakkelijk mee in uw tas. Ook heeft u altijd een knippertje, veil of pincet bij de hand wanneer dat nodig is. Bij De Hollandse Klompenwinkel hebben we verschillende setjes in verschillende thema’s. De keuze is reuze zullen we maar zeggen! Maakt u binnenkort uzelf of een andere ook blij met onze leuke setjes?

Wat is een manicure setje eigenlijk?

Een manicure is een behandeling voor de handen. Deze behandeling is vooral gericht op de nagels. De instrumenten die hierbij gebruikt worden zijn verzameld in een manicure set. Natuurlijk zijn dit grotere en duurdere sets voor professioneel gebruik. Maar er zijn ook kleinere setjes verkrijgbaar. De manicure setjes met Hollands tintje zijn bewust klein van stuk. Hierdoor past het setje heel gemakkelijk in uw handtas. Gelukkig doet het formaat niks af aan de inhoud. Alle instrumenten die u nodig hebt zitten erin. Wanneer u onderweg bent en uw nagel breekt af of u heeft een scheurtje in uw nagel kunt u deze direct wegknippen of veilen. Dit is natuurlijk heel erg fijn. Een gebroken nagels kan namelijk verder afbreken en scheur in uw nagel kan zorgen voor vervelende gaten in kleding of een panty. De manicure setjes zijn voor iedere vrouw dus eigenlijk wel een must om bij zich te hebben.

Wat zit er in een manicure set met Hollands tintje?

Zoals we eerder aangaven is een manicure setje van De Hollands Klompenwinkel klein maar wel compleet. De setjes bestaan uit een schaartje, nagelknippertje, pincet, nagelvijl en nagelriemverzorger. Natuurlijk zit er ook een doosjes bij om alles in te kunnen doen. U heeft dus alle instrumenten bij de hand om uw nagels te verzorgen en te onderhouden. De setjes zijn niet alleen handig in geval van nood. Ook als u onderweg even niks te doen hebt kunt u het setje gemakkelijk gebruiken. Bijvoorbeeld als u op iemand moet wachten of als u in de bus of metro zit. Eigenlijk zijn er geen redenen te beteken om het manicure setje met Hollands tintje niet te kopen.

Verschillende kleuren en afbeeldingen

Dat een manicure setje met Hollands tintje super handig kan zijn is nu wel duidelijk. Maar wist u ook dat ze super leuk en fleurig zijn? Binnen ons assortiment hebben we verschillende kleuren en uitvoeringen. Natuurlijk passen alle setjes binnen het Hollandse thema. We hebben bijvoorbeeld een setje met het thema Holland, Delftsblauw en Amsterdam. Hierbij is niet alleen de buitenkant van de doosjes voorzien van een print. Ook de binnenkant van het doosje en de instrumenten zijn helemaal uitgevoerd in hetzelfde thema. Elke keer als u het doosjes open doet komen de vrolijke kleuren en afbeeldingen u tegemoet. De manicure setjes met Hollands tintje zorgen dus elke keer voor een klein feestje.

Koop een manicure setje met Hollands tintje bij De Hollandse Klompenwinkel

Bij De Hollands Klompenwinkel hebben we een groot assortiment met Oer-Hollandse producten. Ons assortiment bestaat niet alleen uit verschillende klompen. We hebben heel veel leuke producten zoals de manicure setjes met Hollands tintje. De setjes zijn heel gemakkelijk online te bekijken en te bestellen. Daarnaast hebben we ook super leuke nagelknippertjes in de vorm van een sleutelhanger. Natuurlijk behoren alle producten bij het Hollandse thema. U zult de kleuren oranje, rood, blauw en wit dus vaak tegenkomen. Natuurlijk mogen ook de Oer-Hollandse afbeeldingen zoals die van molens, tulpen, kaas en klompen niet ontbreken. Een manicure setje met Hollands tintje hoort daar zeker ook bij. De setjes zijn super leuk om voor uzelf of een ander te bestellen. We kunnen de setjes zelfs voor u inpakken zodat uw cadeautje echt een verrassing is.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »