Neem de mooiste souvenirs mee op vakantie

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Neem de mooiste souvenirs mee op vakantie

Op vakantie gaan is heerlijk maar toch komt er voor veel mensen een moment van heimwee. Dit is geen prettig gevoel en het kan best een stempel op een vakantie drukken. Gelukkig is er van alles wat u kunt doen tegen het hebben van heimwee. Zo kunnen er wat leuke Hollandse souvenirs mee worden genomen waardoor ook de vakantie bestemming voelt als thuis. U kunt zo elke kamer een beetje Hollandse gezelligheid geven waardoor het toch allemaal niet meer zo ver weg voelt. Het hoeft allemaal niet groot of gek te zijn om een effect te hebben op de sfeer.

Wat kunt u meenemen op vakantie?

Afhankelijk van hoe u op vakantie gaat is het makkelijk of juist wat ingewikkelder om Hollandse souvenirs mee te nemen. Stel dat u met de auto in een van onze buurlanden op vakantie gaat kunt u zoveel ruimte gebruiken als u wilt om op te vullen hiermee. Als u met het vliegtuig weg gaat wordt het een heel ander verhaal. U gaat dan namelijk flink bij betalen als uw bagage te zwaar is en dat is iets wat voorkomen kan worden. Denk er dan aan om kleine dingen mee te nemen zoals een klompen sleutelhanger aan uw sleutelbos. Hou dus bij het meenemen altijd rekening met uw manier van reizen.

Sfeer op uw vakantie adres maken

Een hotelkamer of vakantiehuisje is niet altijd even sfeervol ingericht. Daarom voelt het niet zo gezellig aan als u misschien zou willen. Daarom is het meenemen van wat Hollandse souvenirs een erg goede oplossing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bosje houten tulpen voor op de tafel of in de vensterbank. Ook kunt u een paar houten klompjes neerzetten als decoratie of wat decoreren met onze mooie Delfstblauwe souvenirs. Hiermee kunt u de sfeer in een ruimte helemaal veranderen naar hoe u dat het leukst vindt.

Klompen dragen op vakantie

Het meest comfortabele en ondersteunende schoeisel zijn de oer-Hollandse houten klompen. Ook andere soorten klompen bieden veel steun aan uw voeten. Hierdoor zijn ze perfect te dragen op vakantie. Het maakt hierbij niet uit of u gaat kamperen in de natuur of dat u ergens een wandeling gaat maken om de omgeving te verkennen. Deze schoenen zullen u ook direct weer aan thuis doen denken en brengen ook echt sfeer mee als u ze op vakantie ziet staan. Het is een absolute aanrader om ze mee te nemen op vakantie.

Het maakt niet uit waar u heen gaat en wat u daar allemaal gaat doen. Het kan een geweldige vakantie zijn waarbij u toch soms ons koude kikkerlandje mist. Souvenirs in Hollandse stijl kunnen hierbij helpen en laten u thuis voelen waar u dan ook bent. Wij hebben in ons aanbod onwijs veel leuke kleine souvenirs die u overal mee naar toe kunt nemen. Het hoeft niet veel te kosten of ruimte in te nemen, met de kleinste dingetjes maakt u een groot verschil.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »