Nieuw: bedrukking op een Delfts blauw vaasje met houten tulpen

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Nieuw: bedrukking op een Delfts blauw vaasje met houten tulpen

Wat komt er in u op als u denkt aan Delfts blauw? Vaak zijn het de vaasjes die toch wel als eerste de revue passeren. De Delfts blauwe vaas wordt steeds populairder. We hebben de traditionele tulpenvaas met schillende lagen en openingen, de decoratieve vaas die we vaak zien pronken op kasten en de functionele vaas die we vaak echt gebruiken voor bijvoorbeeld bloemen. Bij De Hollandse Klompenwinkel is de Delfts blauwe vaas natuurlijk ook een vast onderdeel van de collectie. Vooral het Delfts blauwe vaasje met houten hulpen is echt een bestseller. Reden genoeg dus om onze collectie uit te breiden. Bent u benieuw wat wij voor u in petto hebben? Lees dan snel verder!

Gepersonaliseerd cadeau

Een gepersonaliseerd cadeau is natuurlijk hartstikke leuk om te geven en te krijgen. Vooral het persoonlijke en authentiek randje wordt vaak gewaardeerd. Bij ons vindt u verschillende cadeaus die gepersonaliseerd kunnen worden met een eigen tekst, logo of kleur. Maar, het Delfts blauwe vaasje met houten tulpen ontbrak nog. Daar hebben we veranderingen in gebracht! Het is nu namelijk ook mogelijk om het Delfts blauwe vaasje met houten tulpen te laten bedrukken met uw logo. Hierbij kunt u natuurlijk kiezen voor uw eigen logo en het vaasje geven als relatiegeschenk aan uw klanten en zakelijke contacten. Kent u iemand die een eigen bedrijf is gestart of bijvoorbeeld een nieuw winkelpand heeft geopend? Dan is het natuurlijk ook heel leuk om te kiezen voor het bedrijfslogo van de ontvanger. Wat u ook kiest, met een gepersonaliseerd cadeau scoort u altijd.

De charme van Delfts blauwe vaasjes

Gelukkig laat Delfts blauw het (onterechte) suffe imago steeds verder achter zich. Sterker nog, Delfts blauw is helemaal hip! Steeds meer mensen gaan dit stukje Hollandse trots waarderen. De rijke afbeeldingen van molens, klompen en tulpen zien we dan ook regelmatig terug in het hedendaagse interieur. Het werkt zelfs een beetje verslavend. Eenmaal Delfts blauw is huis? Dan volgen er vaak veel meer items. Daarom is ons bedrukte Delfts blauwe vaasje met houten tulpen een leuk cadeau voor iemand die het verzamelvirus echt te pakken heeft. Daarnaast is het geweldig om dit vaasje met tulpen te geven aan iemand die niet in Nederland woont. Delfts blauw is toch een onderdeel van de Nederlandse cultuur en zo kunt u iemand kennis laten maken met onze trots.

Een fleurig bosje tulpen

Wat is er nu leuker dan een fleurig bosje bloemen? Jammer genoeg blijven tulpen vaak maar een aantal dagen tot weken echt mooi. Gelukkig heeft u daar bij houten tulpen geen last van. Houten tulpen kunnen niet bederven waardoor ze maanden of zelfs jaren de vrolijkheid in huis zijn. Ons bedrukte Delfts blauwe vaasje is gevuld met deze houten tulpen. U kunt kiezen voor een bonte verzameling van verschillende kleuren of één specifieke kleur. Het ligt er nu natuurlijk net aan waar ze voor bestemd zijn. Als u het Delfts blauwe vaasje wilt laten bedrukken met uw bedrijfslogo is het misschien leuk om te kiezen voor tulpen in de kleur van uw bedrijfslogo. Er zijn dus genoeg mogelijkheden!

Een bedrukt Delfts blauw vaasje met tulpen kopen?

Hoe werkt bestellen bij De Hollandse Klompenwinkel? Eigenlijk is het heel eenvoudig. U kunt online op uw gemak een keuze maken. Kiest u voor een bosje tulpen in een Delfts blauw vaasje? Dan heeft u ook de keuze uit verschillende kleuren tulpen. U kunt een mix van kleuren nemen of juist kiezen voor een specifieke kleur. Dan komt natuurlijk het leukste: uw logo! Deze kunt u naar ons mailen zodat wij deze op het vaasje kunnen bedrukken. Daarnaast kunnen wij uw bestelling ook nog eens leuk inpakken. Dit is erg handig voor als u het cadeau direct naar de ontvanger laat sturen. Een Delfts blauw vaasje met fleurige tulpen en uw logo bestelt u dus eenvoudig bij De Hollandse Klompenwinkel!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »