Bloggen met de Hollandse Klompenwinkel over houten klompen, houten tulpen en souvenirs

Originele Hollandse relatiegeschenken

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Originele Hollandse relatiegeschenken

Het geven van een relatiegeschenk is erg leuk en kan bijvoorbeeld zakenrelaties verbeteren. De presentjes zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten waardoor het toch elke keer weer anders is om te geven. Zo kunt u uitgaan van verschillende gelegenheden en het soort relatie wat u met iemand heeft voor het kiezen van een relatiegeschenk. Wij vertellen u uiteraard graag alles over het geven hiervan en wat uw opties allemaal zijn. Zo hoeft u er zelf niet lang meer over na te denken wat een leuk relatiegeschenk is.

Hoe worden uw houten klompen gemaakt?

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • Geplaatst in klompen maken
  • 0
Hoe worden uw houten klompen gemaakt?

Voordat u klompen kunt aanschaffen en dragen is het hout al gevormd en bewerkt. Dit is een intensief proces waar best veel bij komt kijken. Het is erg interessant om te weten hoe uw houten klompen zijn gemaakt. Wij gaan u vertellen over het proces van begin tot eind. Zo zou u haast zelf een paar houten klompen kunnen maken. Het is iets wat niet veel meer wordt gedaan en de kennis overdragen is daarom nu belangrijker als ooit. Van boomstam naar het meest bekende schoeisel van het land, u leest hier hoe het gebeurt.

Houten tulpen in een rieten mand

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Houten tulpen in een rieten mand

Iedereen kan een mooi bosje bloemen in huis wel waarderen. Toch is dit niet voor iedereen weggelegd. De meeste bosjes kunt u na een week weer weggooien en planten moeten regelmatig water krijgen waarvoor het keven inmiddels toch wat te druk is. Binnen ons assortiment hebben wij hiervoor de meest geweldige oplossing. Wij hebben namelijk tulpen die niet zullen verwelken en welke u ook niet constant water hoeft te geven. Zo kunt u genieten van de vrolijke kleuren en de sfeer zonder al het extra werk wat er normaal bij kunt kijken. De houten tulpen in een rieten mand zal u alleen zo nu en dan eens moeten afstoffen om te mooi te houden. Je hoeft niet eens van Hollandse souvenirs te houden om een mooie bos bloemen als dit te kunnen waarderen.

Nieuwe luxe kinderklompen

Nieuwe luxe kinderklompen

Klompen zijn geweldig schoeisel om te dragen voor jong en oud. Het materiaal is haast onverwoestbaar en de voeten worden geweldig ondersteund. Dit maakt dan ook dat houten klompen geweldig zijn voor kinderen. Zeker de luxe varianten zien er geweldig uit en zullen erg comfortabel aanvoelen. Als ouder wilt u natuurlijk het beste voor uw kind en dat kunt u hem of haar nu aanbieden. Lees verder en ontdek meer over onze nieuwe luxe kinderklompen.

Uit voorraad leverbaar: het mooiste houten speelgoed in de vorm van een klompje

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Uit voorraad leverbaar: het mooiste houten speelgoed in de vorm van een klompje

Bent u op zoek naar een leuk cadeautje voor uw kroost of gaat u bij vrienden/familie langs en kunt u niet met lege handen aankomen? Dan is het houten speelgoed van De Hollandse Klompenwinkel absoluut een aanrader. Want, met speelgoed scoort u natuurlijk altijd en al helemaal als dit speelgoed duurzaam is en bijna niet kapot kan gaan. Al het speelgoed van De Hollandse Klompenwinkel heeft, hoe kan het ook anders, de vorm van een klompje. Bovendien zijn alle producten direct uit voorraad leverbaar. Uw bestelling met speelgoed van hout heeft u dus al binnen ongeveer 1 tot 2 werkdagen in huis! Lees dit blog en ontdek de voordelen van ons houten speelgoed.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »